• Berit Børte

FORANDRINGENS TID

Updated: Sep 13, 2020

Plutselig ble alt snudd på hodet. Hva gjør vi nå?


Plutselig måtte vi stoppe opp. Tid for å gå innover og søke på innernet. Finne vår egen indre veiviser. Den som er riktig for akkurat meg.


Raushet til oss selv og andre for den reisen alle går igjennom nå på sin egen unike måte. Helt riktig for akkurat den det gjelder. Det er ingen andre enn en selv som vet hva som er riktig for en. Følelser og minner kan komme opp på ulike måter. La det være slik, ikke prøv å kontroller deg selv eller andre. Raushet er å tillate seg selv og andre å være akkurat som en er alltid. Ikke forsøke å endre på andre. La ting forløse seg på en naturlig måte. Når det er noe irritasjon som kommer opp eller redsel, stopp opp og gå i deg selv, hva er dette? Er du villig til å se hva det er? Hva det representerer? Ikke bedømme det eller dømme det som kommer opp. Når en reagerer på andre har det alltid noe med en selv å gjøre også. Hva er det som provoserer? Hvorfor provoserer det? Hva er det jeg kjenner på når den andre gjør noe slikt?


Hva en kan gjøre for å støtte kropp og sinn best mulig gjennom denne transformasjonen?

Pusteøvelser, spise mye frukt og grønt, drikke mye rent levende vann, fjerne tungmetaller og giftstoffer fra kroppen, beskytte seg mot EMF stråling, meditere, trene, bevege seg, danse, hvile, jorde seg med å koble seg av tekniske dubbeditter og være ute i NATUREN. Det vil være med på å støtte kropp og sinn i denne forandringens tid : ) Lytt til kroppen hva den har behov for.


En tid for å stille spørsmål og kjenne på hva som kjennes riktig og ikke. Tid for å drømme stort og hårete : ) Hvordan ønsker vi å ha det? Hvordan ønsker vi at samfunnet skal være? Hvilken verden ønsker vi? For en herlig tid for endringer, sola skinner og tiner gamle mønstre.


I Biodynamisk kraniosakralterapi jobber vi med den fysiske kroppen, den mentale kroppen, den følelsesmessige kroppen og den energetiske kroppen. Ofte sitter gamle mønstre i alle disse og de vil ikke endres før en har gitt slipp på de i de ulike kroppene. Som en klient sa det etter en behandling. Jeg har aldri likt aggresjon og sinne. Dette har vært vanskelig for meg hele livet, men her om dagen kunne jeg ta i mot dette uten å bli redd. Det var en helt ny erfaring for meg og det føles så godt. Jeg følte at jeg hadde gitt slipp på noe veldig dypt.


Kroppen fikser ikke tungmetaller og giftstoffer som vi omgir oss med til daglig. Disse kan gi mange ulike negative virkninger i kroppen. Så derfor veldig viktig å fjerne disse. Zeolitt tiltrekker seg tungmetaller og giftstoffer som en magnet. Den kapsler de inn og fører de ut av kroppen via urinveissystemet. Zeolitt har ingen reseptorer i kroppen, så den forsvinner ut etter 4-6 timer. Det fine med Zeolitt, i tillegg til at den er supereffektiv til å rense ut giftstoffer, er at en ikke får detox symptomer, da giftstoffene ikke går ut i kroppen. De kapsles inn og føres ut. Zeolitt dannes når flytende lava møter vann. Zeolitt inneholder aluminium. For at denne ikke skal frigis i kroppen er det viktig med en sterk silica - aluminium binding. Dette merket har testet dette og har en svært sterk binding som ikke frigir aluminium i kroppen. Dette er den beste og mest testede Zeolitten på markedet som jeg bruker selv: https://yournaturalpotential.thegoodinside.com/shop/product/zeolite-detox-pack/

Vil du vite mer om hvordan det virker se her https://www.drtenpenny.com/podcasts-interviews?pgid=k8hlwck4-c0f9ead9-6c70-43a2-a6f6-c8c723b09f28Jeg kan anbefale disse for EMF og 5G beskyttelse. Jeg bruker disse selv og kan anbefale de på det varmeste. Jeg sover nå godt 3 meter fra naboens smartmåler. Har fått roen tilbake i kroppen. Hjertebanken er borte og jeg har mer energi. Tilbakemeldinger fra andre, er at de sover bedre og får mer energi.

https://shop.planet-tachyon.com/5g-tachyon-freedom-pendant/#a_aid=naturalpotential

https://shop.planet-tachyon.com/tachyonized-sun-spots-single/#a_aid=naturalpotential

slik virker de: https://shop.planet-tachyon.com/5g-understanding-is-important/#a_aid=naturalpotential#forandring #kroppsbehandling #jording #tavarepådegselv #yournaturalpotential #drømme #detox #emfprotection
63 views0 comments

Recent Posts

See All